CASTII ondersteund door EFRO 2014-2020

logo0feder

Het project CASTII, dat geïnitieerd werd door iMAL, werd aanvaard voor financiering door de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling 2014-2020!

Deze beslissing kondigt boeiende tijden aan voor iMAL en betekent niet alleen een erkenning van het huis als toonaangevend Europees centrum voor Kunst, Wetenschap & Technologie, maar ook als belangrijke speler in Brussel op het vlak van innovatie en sociale integratie!

De middelen van het EFRO zullen gebruikt worden om het FabLab uit te breiden en de ruimte van  iMAL (Center for Digital Cultures and Technology) te verdubbelen, met het oog op een grotere zichtbaarheid langsheen het kanaal, in het centrum van Brussel.

CASTII: Centrum voor Wetenschap, Technologie en Innovatie / Integratie
Partners: iMAL, LES vzw, Gemeente Molenbeek (MCCS), Fij, Indutec, Sirris, B2bhubs